Dit is de vermoedelijke opstelling van Atlético Madrid tegen Feyenoord

Reacties

Atlético Madrid treedt woensdagavond met een gehavende defensie aan tegen Feyenoord. Trainer Diego Simeone moet achterin improviseren door de blessures van José María Giménez en Stefan Savic.

Dit is de vermoedelijke opstelling van Atlético Madrid tegen Feyenoord
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
3 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Giménez is in principe een van de sterkhouders van Atlético, maar de 28-jarige Uruguayaan kwakkelt al het hele seizoen met blessures en is ook niet ongeschonden uit het competitieduel van afgelopen zondag met Cádiz gekomen. Omdat ook Savic nog niet terug is na een blessure, is de verwachting van Spaanse media dat voormalig Chelsea-aanvoerder César Azpilicueta opnieuw rechts achterin staat naast Mário Hermoso en Axel Witsel.

Op het middenveld en in de aanval heeft Simeone meer te kiezen. Voorin keert Álvaro Morata na zijn schorsing in La Liga waarschijnlijk terug in de basis aan de zijde van Antoine Griezmann, al is het ook een optie om Ángel Correa na diens sterke optreden tegen Cádiz te laten staan. De Argentijnse aanvaller stond met twee goals aan de basis van de comeback van Atlético, waar Memphis Depay nog altijd ontbreekt.

Op het middenveld is Rodrigo de Paul na een blessure weer inzetbaar. De vraag is of Simeone zijn landgenoot na zijn invalbeurt tegen Cádiz weer in de basis zet, of dat hij kiest voor de bezetting van de laatste duels. Toen werd aanvoerder Koke centraal op het middenveld geflankeerd door de Spaanse internationals Marcos Llorente en Saúl, die dit seizoen weer helemaal is opgeleefd met vijf assists in zijn laatste vijf competitieduels.

Vermoedelijke opstelling Atlético Madrid: Oblak; Azpilicueta, Witsel, Hermoso; Molina, De Paul, Koke, Saúl, Lino; Morata, Griezmann.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.