Directeur zwijgt en zegt toch veel in transferzaak Lozano

Reacties

Hirving Lozano lijkt hard op weg naar de Major League Soccer. De ex-PSV'er staat nu nog onder contract bij Napoli, maar de directeur van Los Angeles FC had moeite om zijn gezicht in deplooi te houden toen hem werd gevraagd naar de interesse in de Mexicaan.

Directeur zwijgt en zegt toch veel in transferzaak Lozano
© Pro Shots

Lozano maakte in 2019 een recordtransfer van PSV naar Napoli en speelde sindsdien 120 wedstrijden in de Serie A. Vorig seizoen werd hij kampioen met de formatie uit Napels, maar de kans is groot dat hij uit Italië vertrekt.

De Mexicaanse vleugelaanvaller werd al gelinkt aan een vertrek naar Amerika en dus werd directeur Marco Garcès gevraagd of Lozano de transfer naar Los Angeles FC gaat maken. Terwijl de beleidsbepaler in lachen uitbarstte, beriep hij zich op het Amerikaanse fifth amendment, in Nederland ook wel het zwijgrecht genoemd.

Voor Corriere dello Sport is dit in combinatie met eigen bronnen voldoende om te weten dat de speler met een verleden bij PSV voor een vertrek naar de MLS staat. Lozano is op dit moment nog herstellende van een knieblessure die hij richting het einde van het vorige seizoen opliep. Het kampioensfeestje van Napoli vierde hij dan ook op de rug van medespelers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.