Dijkhuizen waant zich nog niet zeker van lijfsbehoud

Reacties

Hoewel Excelsior met 29 punten en de huidige dertiende plaats nog niet zeker is van handhaving, leidt ook de 2-3 nederlaag tegen Willem II van afgelopen zaterdag niet tot paniek in Kralingen. De Rotterdammers koersen af op lijfsbehoud, maar hebben nog wel enkele punten nodig om zeker te zijn van een langer verblijf in de Eredivisie.

Dijkhuizen waant zich nog niet zeker van lijfsbehoud

'Ik gok nog wel een punt of vijf. Tot dan toe hoor je ons niet zeggen dat we veilig zijn', vertelt Dijkhuizen aan Voetbal International.

Dijkhuizen zal het voorlopig nog wel zonder zijn doelman Gino Coutinho (32) moeten doen. Zijn terugkeer duurt veel langer dan verwacht. De coach van de Kralingers sprak enkele weken geleden al de verwachting uit dat hij snel weer een beroep kon doen op zijn sluitpost, maar vooralsnog zit Coutinho nog steeds in de lappenmand.

'Steeds als we het gevoel krijgen dat zijn rentree aanstaande is, begint zijn kuit weer op te spelen', aldus Dijkhuizen. 'Ik waag me nu maar niet meer aan een voorspelling. Bovendien doet zijn vervanger  Alessandro Damen het erg goed. In dat opzicht maak ik me dus geen zorgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.