Streppel: 'Wij hebben geen elftal, maar een team'

Reacties

Willem II is na de 2-3 overwinning op Excelsior zo goed als zeker van lijfsbehoud. Trainer Jurgen Streppel sprak na afloop van een zege van het collectief.

Streppel: 'Wij hebben geen elftal, maar een team'

'Wij hebben geen elftal, maar een team', zei hij tegen FOX Sports, verwijzend naar het derde doelpunt van zijn ploeg. Die goal kwam op naam van invaller Ben Sahar, op aangeven van die andere wissel Charlton Vicento. 'Charlton gaat elke week van de bank naar de tribune, maar als ik kijk hoe hij traint is dat ongelooflijk. Vandaar dat hij zo geliefd is in de selectie.' Streppel durfde niet te beweren dat Willem II nu definitief in veilige haven is. 'Het zou zomaar kunnen', zei hij.

Streppel sprak tegen de NOS lovende woorden over Samuel Armenteros, die slechts een goal in zijn laatste dertien wedstrijden maakte. 'Hij is niet alleen met zijn doelpunten, maar ook als aanspeelpunt heel belangrijk voor ons', verdedigde de ex-verdediger zijn Zweedse frontman. 'Sammy is een fijne én aparte jongen. Hij leeft van mooi voetbal en schiet liever op de lat dan dat hij de bal in het doel tikt. Misschien is hij wel iets té veel liefhebber.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.