Diemers en Feyenoord willen in goede harmonie uit elkaar

Reacties

Hoewel Mark Diemers wil vechten voor zijn kans bij Feyenoord, hoeft hij dit seizoen onder trainer Arne Slot niet te rekenen op veel speeltijd. De club zal hem dan ook weinig in de weg leggen tijdens de huidige transferwindow mochten clubs zich officieel melden, behalve een marktconforme transfersom.

Diemers en Feyenoord willen in goede harmonie uit elkaar
© Pro Shots

Technisch directeur Frank Arnesen kan die opbrengst en het salaris dat vrij komt bij een vertrek van de middenvelder gebruiken in zijn zoektocht naar een nieuwe spits. Voor Diemers bestaat er nu al voorzichtige belangstelling van clubs uit Engeland, Duitsland en Zwitserland.

Mocht Diemers Feyenoord inderdaad deze window verlaten, komt er al na een jaar een einde aan zijn avontuur in De Kuip. Hij maakte vorig seizoen de overstap van Fortuna Sittard naar Feyenoord. Hoewel de Limburgers destijds al een akkoord hadden met FC Groningen, wilde Diemers per se naar Feyenoord, dat uiteindelijk een transfersom betaalde van circa één miljoen euro. Diemers kwam afgelopen seizoen tot 38 duels in alle competities, waarin hij drie keer scoorde en vier assists verzorgde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer M. Diemers
Meer over M. Diemers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.