Diego Costa met zijn hond op de jetski, ijskoele Özil

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Diego Costa met zijn hond op de jetski, ijskoele Özil

Mesut Özil is één van de meest begenadigde aangevers in de voetbalwereld, maar de Arsenal-middenvelder krijgt nog wel eens het verwijt zelf te weinig te scoren. De 28-jarige Duitser reageert op zijn Twitter-pagina met een knipoog.

Barcelona en Real Madrid nemen het op 30 juli tegen elkaar op in de eerste El Clásico van het seizoen. Hoewel het niet om een officeel duel gaat, maar om een vriendschappelijke wedstrijd in het kader van de International Champions Cup, maken de supporters van Barcelona toch van de gelegenheid gebruik om zich van hun beste kan te tonen.

• Het Tsjechisce Viktoria Plzen heeft een naam die doet denken aan een alcholische versnapering, maar om de associatie nog wat verder aan te wakkeren heeft de club wel heel bijzondere dug-outs laten installeren.

Diego Costa is op een zijspoor beland bij Chelsea, maar daar lijkt de spits zich niet al te druk om te maken. In plaats van te sikkeneuren springt de Spanjaard op zijn jetski. Costa maakt van de gelegenheid meteen gebruik om zijn hond uit te laten.

• Alan Ruschel heeft zijn rentree gemaakt op het voetbalveld. De speler van Chapecoense was een van de zes inzittenden die de noodlottige vliegtuigramp in november 2016 overleefden. 239 dagen nadien speelde de verdediger veertig minuten mee met een trainingspartijtje.

Alan Ruschel (tweede van links) met drie van de overlevenden (vlnr) ploeggenoten Jackson Follmann en Helio Neto Zampier en journalist Rafael Henzel.
Alan Ruschel (tweede van links) met drie van de overlevenden (vlnr) ploeggenoten Jackson Follmann en Helio Neto Zampier en journalist Rafael Henzel.

'De trainer noemt mij 'Dutch-machine'
• Jetro Willems heeft binnen een mum van tijd een bijnaam verworven bij Eintracht Frankfurt, met dank aan zijn indrukwekkende fysiek. (BILD)

• Hoogwaardig bezoek bij Barcelona. Niemand minder dan de voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama vergezelde Barça-preses Josep Maria Bartomeu tijdens het oefenduel met Manchester United in Washington D.C..

• Leroy Sané greep de zomer niet alleen aan om een enorme tatoeage op zijn rug te zetten, de aanvaller van Manchester City onderging ook een neuscorrectie. 'Ik kon er niet goed door ademen', vertelt de Duitser aan ESPN FC. 'Het werd een probleem. Soms merkte ik het tijdens de wedstrijden, dan was het erg lastig om te ademen. Nu is het beter.'

Helmond Sport bestaat vandaag vijftig jaar. Het feest barstte al in de kleine uurtjes los met de fakkels en knallers van de fanatieke aanhang.

'Ik vind zijn uitspraken een beetje cynisch en daarnaast ongefundeerd. De clubs die in Azië en Amerika zijn geweest, hebben daadwerkelijk bijgedragen aan de marktwerking van de Bundesliga-uitzendingen. Clubs die de makkelijke weg kiezen en zich voorbereiden in Oostenrijk en Zwitserland, daar ben ik sceptisch over. Ik vraag me af of ze daarmee de Bundesliga helpen.' 
• Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge bijt van zich af. Rummenigge reageert op de kritiek van RB Leipzig-trainer Ralph Hasenhüttl op het besluit van Bayern om te touren in Azië.

• Vandaag is de verjaardag van Fernando Ricksen (41), die nog altijd kampt met de slopende spierziekte ALS.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.