Diagnose biedt hoop voor Robben voor return in Madrid

Reacties

Arjen Robben mag nog hoop koesteren er volgende week in de Champions League tegen Real Madrid bij te zijn. Onderzoek heeft donderdag geen ernstige schade aan het licht gebracht.

Diagnose biedt hoop voor Robben voor return in Madrid

Robben moest woensdag al vroeg in de wedstrijd geblesseerd naar de kant. Bayern München-trainer Jupp Heynckes sprak na de nederlaag tegen Real Madrid (1-2) de hoop uit dat het geen zware blessure zou zijn. De Bayern-coach zag een dag later die wens in vervulling gaan. Onderzoek wees donderdag uit dat een spierprobleem de oorzaak was van de liesblessure. Die diagnose van clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt biedt ruimte voor een optreden van Robben volgende week in Madrid.

Ook Javi Martínez haalde woensdag het einde van de wedstrijd niet. De Spanjaard liep een lichte hersenschudding op. De verwachting is dat hij over een paar dagen weer kan trainen en ook inzetbaar zal zijn voor de return in Santiago Bernábeu.

Er is wel een streep door de naam Jérôme Boateng voor de tweede wedstrijd tegen Real Madrid. Voor de Duitse verdediger, die in de eerste helft geblesseerd uitviel, wordt het nog een race tegen de klok om het WK te halen. Door een stevige dijbeenblessure staat hij zeker een maand buitenspel.

'Blessure komt op heel vervelend moment voor Arjen Robben'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.