Dervisoglu kan opmerkelijk seizoen beëindigen met EK-deelname

Reacties

Halil Dervisoglu mag dromen van het EK. De 21-jarige aanvaller is door bondscoach Senol Günes opgenomen in de Turkse voorselectie voor het eindtoernooi.

Dervisoglu kan opmerkelijk seizoen beëindigen met EK-deelname
© Pro Shots

Dervisoglu is de afgelopen maanden uitstekend op dreef bij Galatasaray, dat hem heeft gehuurd van Brentford. Gedurende de eerste seizoenshelft had de Engelse club de geboren Rotterdammer nog gestald bij FC Twente, waarvoor hij negen keer in actie kwam in de Eredivisie zonder te scoren. Dervisoglu wacht nog op zijn interlanddebuut.

Minder verrassend is dat ook Orkun Kökcü de dertig man tellende lijst heeft gehaald. De Feyenoorder, donderdag nog trefzeker tegen Heracles Almelo, zat de afgelopen keren al steeds bij de groep van Günes. De uiteindelijke selectie moet 26 spelers tellen.

Op het EK is Turkije ingedeeld in Groep A, waarin het aantreedt tegen Italië (11 juni), Wales (16 juni) en Zwitserland (20 juni).

Uiteraard hebben grote namen als Burak Yilmaz en Caglar Söyüncü ook de voorselectie gehaald:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Turkije
Meer over Turkije
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.