Dervisoglu gelooft in project-Kompany en verkast tijdelijk naar Championship

Reacties

Halil Dervisoglu maakt het seizoen af in het Championship. De 22-jarige aanvaller verruilt Brentford op huurbasis voor Burnley.

Dervisoglu gelooft in project-Kompany en verkast tijdelijk naar Championship
© Imago

Dervisoglu maakte drie jaar geleden de overstap van Sparta Rotterdam naar Brentford, maar komt in West-Londen nauwelijks in het stuk voor. De huidige nummer tien van de Premier League verhuurde Dervisoglu achtereenvolgens aan FC Twente en Galatasaray, waar hij zich opwerkte tot Turks international.

Dit seizoen mag de aanvaller het proberen binnen de landsgrenzen. Burnley degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en hoopt meteen weer terug te keren. Daar moet manager Vincent Kompany voor zorgen. 'Ik sprak met de manager en hij vertelde me over het project hier. Ik kan niet wachten om er deel van uit te maken', zegt Dervisoglu op de clubsite.

Kompany is op zijn beurt in zijn nopjes met de aanvallende versterking. 'Hij is een begaafde Turks international met een instinct om doelpunten te maken. Hij zal alles geven om de ploeg dit seizoen te helpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.