Derijck op drempel van rentree bij ADO

Reacties

De overgang van Timothy Derijck van PSV naar ADO Den Haag is zo goed als rond. De Belgische verdediger is met de club akkoord over een meerjarige verbintenis, maar moet er nog wel zien uit te komen met zijn huidige werkgever PSV, waar hij nog een tot medio 2015 lopend contract heeft.

Derijck op drempel van rentree bij ADO

Aangezien Derijck geen enkele rol speelt in de plannen van trainer Phillip Cocu, en daarom al transfervrij weg mocht, is de verwachting dat die onderhandelingen slechts een formaliteit zijn.

ADO hoopt de transfer zelfs al op tijd af te ronden om Derijck nog speelgerechtigd te krijgen voor het duel met FC Groningen van zondag.

Voor Derijck zou de overgang naar ADO een rentree zijn. Tussen 2009 en 2011 groeide hij uit tot een belangrijke kracht van de Hagenaars, iets wat hem daarvoor bij Feyenoord niet was gelukt. Derijck stapte vervolgens over naar PSV, maar brak daar nooit echt door. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan FC Utrecht, maar ook daar verloor hij snel zijn basisplaats. Derijck kwam in het verleden ook uit voor NAC Breda en FC Dender EH in België.

ADO-trainer Henk Fraser biedt hem daarom nu de kans zijn geschonden blazoen op te poetsen. De oud-verdediger was onlangs al positief over de aanstaande versterking. 'Ik ben absoluut overtuigd van zijn kwaliteiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.