Den Bosch geeft zege weg tegen reuzendoder Jong FC Utrecht

FC Den Bosch heeft zaterdagavond tegen Jong FC Utrecht de overwinning weggegeven. Daardoor wacht het al sinds eind september op een zege in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Den Bosch
1 - 1
Jong FC Utrecht

Op vrijdag 29 september maakte Den Bosch nog indruk door FC Groningen in eigen huis op een 0-3 nederlaag te trakteren, maar dat was de laatste zege voor de ploeg van trainer Tomasz Kaczmarek. Daarna volgden vier nederlagen in de competitie, terwijl afgelopen woensdag Excelsior na verlenging met 1-2 te sterk was in het TOTO KNVB-bekertoernooi.

Drie dagen later was er eindelijk weer eens wat te juichen, want door een treffer van Ilias Boumassaoudi kwam Den Bosch negen minuten na rust op voorsprong tegen Jong FC Utrecht. De Domstedelingen wonnen al van SC Cambuur, FC Groningen en Roda JC Kerkrade en werden dan ook als reuzendoder bestempeld. In de 72ste minuut kwamen de bezoekers op gelijke hoogte via Rafik El Arguioui.

Het bleef bij 1-1 in Stadion De Vliert, waardoor het verschil tussen beide clubs drie punten blijft in het voordeel van Jong FC Utrecht. De ploeg van trainer Ivar van Dinteren heeft dertien punten uit twaalf duels en staat daarmee vijftiende, FC Den Bosch bezet de zeventiende plaats.