Demmers : 'Mentaal en fysiek klaar voor nacompetitie'

Reacties

Hoewel Go Ahead Eagles zich moet opmaken voor de play-offs tegen degradatie spreekt trainer Dennis Demmers over het goede gevoel in zijn spelersgroep. Dat wil hij vasthouden in de laatste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.

Demmers : 'Mentaal en fysiek klaar voor nacompetitie'

Met een zege bij Feyenoord (0-1) en een gelijkspel tegen SC Heerenveen (1-1) tankte Go Ahead volgens Demmers vertrouwen voor de nacompetitie. 'Met vier punten uit de laatste drie duels hebben we afgerekend met de nederlagenreeks van daarvoor. Het is nu zaak het goede gevoel vast te houden', aldus Demmers via de clubkanalen.

De interim-trainer van Go Ahead verwacht geen vrijgeleide te krijgen van Heracles. 'Zij zullen het seizoen goed willen afsluiten. Het is erg knap dat ze nu al veilig zijn, zeker gezien de prestaties aan het begin van het seizoen. Maar zeker in zo'n laatste wedstrijd zullen ze vol voor de winst gaan. Ik ken John Stegeman en die gaat zijn team geen zondagavondvoetbal laten spelen.'

Demmers heeft het idee dat zijn elftal niet alleen mentaal maar ook fysiek optimaal geprepareerd is voor de play-offs. 'Het was mooi te zien dat we tegen Heerenveen door konden gaan tot de laatste minuten. Na Heerenveen leefde er dan ook teleurstelling over de remise – we blijven sportmensen – maar anderzijds was er ook een gevoel van: we zijn klaar voor de nacompetitie.'

Toch zijn er ook zorgen voor Demmers, want in Almelo kan hij zondag niet beschikken over Bart Vriends (geschorst), Jop van der Linden (ziek) en Marnix Kolder (bovenbeenblessure).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.