Defensieve sores Pirlo leiden niet tot overhaaste rentree De Ligt

Reacties

De twijfels rond de inzetbaarheid van Leonardo Bonucci zijn voor Andrea Pirlo geen reden om al een beroep te doen op Matthijs de Ligt. De trainer van Juventus liet dinsdag tijdens zijn persconferentie richting het Champions League-duel met Barcelona weten dat hij nog op groen licht van de medische staf wacht.

Defensieve sores Pirlo leiden niet tot overhaaste rentree De Ligt
© Pro Shots
Juventus
Juventus
0 - 2
Barcelona
Barcelona

Bonucci trainde een dag voor de thuiswedstrijd tegen de ploeg van trainer Ronald Koeman apart van de groep. De 33-jarige verdediger hield spierklachten over aan het Serie A-duel met Hellas Verona van zondagavond. Pirlo kon dinsdagmiddag tijdens zijn perspraatje nog niet zeggen of de Italiaanse routinier woensdagavond inzetbaar is tegen Barcelona.

Dat de spoeling achterin daardoor wel erg dun dreigt te worden, omdat alleen de Turk Merih Demiral sowieso inzetbaar is, leidt niet tot een overhaaste rentree van De Ligt. De Oranje-international is hersteld van een schouderoperatie, maar trainde dinsdag slechts gedeeltelijk mee met de groep en heeft nog geen groen licht gekregen voor zijn rentree.

En dus moet Pirlo mogelijk improviseren omdat Giorgio Chiellini centraal achterin ook nog ontbreekt. Wel is volgens Italiaanse media de verwachting dat De Ligt nog voor de interlandperiode van november zijn opwachting maakt bij Juventus. Over de inzetbaarheid van Cristiano Ronaldo tegen Barcelona is nog onduidelijkheid. Het is wachten op het resultaat van zijn coronatest.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Juventus - Barcelona?
  • 32% Zege Juventus (180 stemmen)
  • 29% Gelijkspel (162 stemmen)
  • 39% Zege Barcelona (221 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.