Debuterend Ajax-duo reageert op oefennederlaag

Reacties

Behalve Jakov Medic debuteerden nog twee Ajacieden zondagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. Carlos Borges en Diant Ramaj maakten hun eerste minuten in Amsterdamse dienst en reageerden na afloop op het clubkanaal van hun nieuwe werkgever.

Debuterend Ajax-duo reageert op oefennederlaag
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
3 - 1
Ajax
Ajax

Borges kwam als eerste aan bod. 'Jammer dat we niet het gewenste resultaat hebben gehaald. De spelers hebben me echt goed geholpen, ik ben als familie onthaald. Ik kan het goed vinden met Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis, maar het zijn allemaal goede gasten. Ik kan niet wachten om te beginnen. Het is fijn als mensen je naam zingen, en ja, jullie gaan honderd procent nog meer van mij horen', beloofde de van Manchester City gehaalde aanwinst.

Ramaj kwam over van Eintracht Frankfurt en kreeg ook de kans om te bewijzen dat hij de plek onder de Amsterdamse lat waard is: 'Nu kan ik me op het veld laten zien, ik ben blij om hier te zijn. Vandaag was oké, we moeten de goede momenten behouden. Voor hetzelfde geld maken we de kansen af en wordt het 3-3 of 3-4, dat moeten we meenemen naar volgende week.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.