Deadlinestress bij Juventus door defensieve problemen

Reacties

De kans is groot dat Juventus zich deze donderdag nog met een verdediger versterkt. Volgens coach Massimiliano Allegri was de 3-0 nederlaag bij Atalanta Bergamo van woensdagavond mede door de personele problemen achterin onvermijdelijk.

Deadlinestress bij Juventus door defensieve problemen

Allegri kon bij de Coppa Italia-wedstrijd in Bergamo door blessures al niet beschikken over centrumverdedigers Andrea Barzagli en Leonardo Bonucci. De zorgen werden alleen maar groter toen Giorgio Chiellini in de 27ste minuut ook nog geblesseerd uitviel. Al snel sloeg Atalanta toe. Halverwege stond het bij de kwartfinale al 2-0 en Duvan Zapata bepaalde de eindstand op 3-0.

Tijdens de wedstrijd was Allegri nog woedend en werd hij weggestuurd door de arbitrage. Na afloop toonde de coach zich in gesprek met Rai Sport vooral realistisch. 'Het was terecht dat ik werd weggestuurd, want ik verloor mijn beheersing. Dit resultaat hing al een tijdje in de lucht. Er kwamen spelers terug van blessures en anderen haakten juist af. In zo'n situatie kan het één of twee wedstrijden goed gaan, maar uiteindelijk gaat het mis', aldus Allegri.

Juventus zoekt ondertussen nog naar een nieuwe verdediger om Allegri meer opties te geven nu er veel blessures zijn. Volgens zowel Sky Sport Italia als Sportitalia heeft de Serie A-koploper navraag gedaan naar Bruno Alves. De al 37-jarige Portugees staat onder contract bij Parma. De tijd dringt, want de transferdeadline is ook in Italië donderdagavond al. Parma zou minstens twee miljoen euro verlangen voor Alves.

Martín Cáceres is al opgepikt bij Lazio, maar hij is ook vooral gehaald als vervanger van de naar Al-Duhail vertrokken Medhi Benatia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.