De Vrij met Lazio onderuit tegen ongenaakbaar Juventus

Juventus heeft ook zijn tweede wedstrijd van dit seizoen in de Serie A gewonnen. Lazio bood in eigen huis weliswaar dapper verzet tegen de landskampioen, maar stapte toch zonder punten van het veld af: 0-1.

Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd bij Lazio, waar Wesley Hoedt en Ricardo Kishna negentig minuten op de bank bleven. De Nederlandse verdediger speelde ook een prima wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat Juventus er vandoor ging met een minimale overwinning.

Een minuut na de invalbeurt van Gonzalo Higuaín opende Sami Khedira in de 66ste minuut de score. De Duitse international kreeg de bal met wat geluk voor zijn voeten, maar rondde met een schuiver vervolgens prima af. Lazio ging met een extra aanvaller, Filip Djordjevic, nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar Juventus gaf geen kans weg.

Juventus gaat door de zege aan kop met zes uit twee. Lazio blijft door de nederlaag op drie punten staan.