De strijd om Sané kan losbarsten: Bayern heeft pittige concurrentie

Reacties

Bayern München is niet langer de enige club die naar de hand van Leroy Sané dingt, maar de Duitse recordkampioen heeft nog altijd goede papieren. De vleugelspits van Manchester City denkt bij Bayern zijn grote doel te kunnen verwezenlijken.

De strijd om Sané kan losbarsten: Bayern heeft pittige concurrentie
© Pro Shots

Dat zegt Damir Smoljan, sinds enige tijd de nieuwe zaakwaarnemer van Sané, tegen Sport Bild. De Duitse international maakte eind vorig jaar de switch naar het bureau LIAN SPORTS, waar hij zijn belangen eerder nog liet behartigen door het bureau van David Beckham. Sané zou ontevreden zijn geweest over de werkwijze van zijn oude agent, Dave Gardner.

Wegens een opzegtermijn van drie maanden zette dat de onderhandelingen met Bayern wel in de ijskast. Nu die periode voorbij is, en Sané zelf op de weg terug is van zijn zware knieblessure, kunnen de gesprekken beginnen. 'Samen met Manchester City bekijken we hoe de toekomst eruit ziet. Dat Bayern interesse heeft, is geen geheim', stelt Smoljan.

Doordat de onderhandelingen daardoor even op een lager pitje stonden, heeft Bayern wel wat aan voorsprong ingeleverd. Dat stelde Bild althans. Barcelona en Real Madrid zouden zich namelijk ook aan het front hebben gemeld. Smoljan lijkt dat te bevestigen. 'Ook andere absolute topclubs uit Europa hebben contact opgenomen vanwege Leroy.'

Een transfer naar Bayern is dus niet langer een uitgemaakte zaak, al blijft München een voorname bestemming voor Sané. 'Bayern is de enige club in Duitsland die Leroy zich kan voorstellen als volgende stap in zijn carrière', stelt zijn zaakwaarnemer. 'Daar ziet hij dat de vereisten aanwezig zijn om zijn grote doel, het winnen van de Champions League, te bereiken.'

Bij zijn huidige club City lijkt dat vooralsnog niet mogelijk. Die club is door de UEFA immers twee jaar uitgesloten van Europees voetbal wegens het overtreden van de Financial Fair Play-regels, al is er beroep aangetekend. Ook vóór die straf wilde Sané al weg, maar door een knieblessure moest hij die plannen uitstellen. City nam de 24-jarige linkspoot in 2016 over van Schalke 04.

Zijn Sergiño Dest en Leroy Sané de toekomst van Bayern München?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.