De Rossi benadeelt Roma met idiote actie, Napoli blijft koploper

Reacties

AS Roma heeft in de Italiaanse titelrace dure punten laten liggen op bezoek bij Genoa. In de veertiende speelronde bracht Daniele De Rossi zijn ploeg met een rode kaart in de problemen, maakte Napoli geen fout tegen Udinese en kwam AC Milan thuis tegen Torino niet tot scoren: 0-0.

De Rossi benadeelt Roma met idiote actie, Napoli blijft koploper

Udinese - Napoli 0-1
Nadat Inter zaterdag al had gewonnen van Cagliari was Napoli niet langer de nummer één van Ialië. Op bezoek bij Udinese werd de koppostitie heroverd door een 0-1 overwinning. Jorginho was de gevierde man bij de Napolitanen, al kwam daar wel het nodige geluk bij kijken. In de 33ste minuut mocht de middenvelder aanleggen vanaf elf meter, maar faalde in eerste instantie. Zijn slap ingeschoten penalty werd echter dusdanig slecht gekeerd door Udinese-doelman Simone Scuffet, dat hij in de rebound alsnog kon binnenschieten (zie foto).

Genoa - AS Roma 1-1
Daniele de Rossi heeft zijn ploeg geen goede dienst bewezen op bezoek bij Genoa. De Romeinse aanvoerder sloeg invaller Gianluca Lapadula tijdens een corner zomaar in zijn gezicht. Dankzij de video-arbitrage kreeg de controleur rood en zijn ploeg een penalty tegen. Lapadula zelf ontfermde zich over het buitenkansje om zo de 0-1 van Stephan El Shaarawy ongedaan te maken. In de slotfase waren beide ploegen vervolgens nog dicht bij de overwinning. Zo schoot Kevin Strootman tegen de lat en miste Lapadula een enorme kans voor zijn tweede goal van de middag. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

AC Milan - Torino 0-0
Het wil maar niet swingen bij AC Milan dit seizoen. De ploeg van trainer Vincenzo Montella kwam thuis tegen Torino niet tot scoren en moest zo genoegen nemen met een 0-0 uitslag. De Milanezen waren wel de betere in San Siro en creëerden een aantal goede mogelijkheden, maar wisten doelman Salvatore Sirigu niet te passeren. Milan blijft hierdoor op de zevende plek staan. Torino staat hier één punt onder op de tiende plek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.