De Paul ook naast het veld secondant van Messi: 'Bedankt aanvoerder'

Reacties

Rodrigo de Paul won aan de zijde van Lionel Messi afgelopen nacht met 0-1 van aartsrivaal Brazilië. De bodyguard van de achtvoudig Gouden Bal-winnaar, zoals de middenvelder van Atlético Madrid genoemd wordt, laat zien ook naast het veld een trouwe secondant te zijn.

De Paul ook naast het veld secondant van Messi: 'Bedankt aanvoerder'
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
0 - 1
Argentinië
Argentinië

Aanvoerder Messi, die een kwartier voor tijd werd vervangen door Ángel Di María, reageerde na afloop van de historische overwinning op De Goddelijke Kanaries op de ongeregeldheden die in Rio de Janeiro plaatsvonden. Mede daardoor werd de aftrap van het duel, beslist door een kopgoal van Nicolas Otámendi, met een half uur uitgesteld.

'Dit team blijft geschiedenis schrijven. Geweldige overwinning in het Maracanã hoewel het gekenmerkt zal worden door de onderdrukking van de Argentijnen in Brazilië. Dit kan niet getolereerd worden, het is krankzinnig en het moet nu stoppen', schreef de 36-jarige Messi op zijn social media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alsof hij naast de Argentijnse balvirtuoos zat, reageerde De Paul ook daar vrijwel direct. 'Je hebt het volk verdedigd en hard voor ons gespeeld. Bedankt aanvoerder.' Na afloop van het duel met Brazilië deed de 29-jarige De Paul ook al van zich spreken. 'Wij zijn het beste nationale team ter wereld. Wij spreken op het veld, wij hebben de grootste ballen. Wij hebben geschiedenis geschreven.'

Vorige week kwam De Paul ook al ter sprake tijdens en na het duel met Uruguay, waarbij Manuel Ugarte de middenvelder de maat nam. Toen de rookwolken opgetrokken waren, kwam de middenvelder van Paris Saint-Germain weer bij zinnen en nam schaamte de overhand bij de Uruguayaan. 'Toen zag ik het terug en kon ik wel doodgaan van de schaamte. Dat zag er niet goed uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.