De man die niet meer scoort is terug: Kane doet Liverpool pijn

Reacties

Harry Kane is normaal gesproken een garantie voor doelpunten voor Tottenham Hotspur, maar heeft het dit seizoen nog niet op zijn heupen in de Premier League. Tegen Liverpool schudde hij zondag alle schroom van zich af.

De man die niet meer scoort is terug: Kane doet Liverpool pijn
© Imago
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Kane zette Spurs na een kwartier op voorsprong tegen Liverpool. De 28-jarige aanvaller werd diepgestuurd door Tanguy Ndombélé en klopte Alisson Becker met een diagonaal schot. Met het doelpunt verdubbelde de aanvoerder zijn doelpuntenproductie van dit seizoen. Alleen tijdens het uitduel met hekkensluiter Newcastle United was Kane trefzeker in de Premier League. Dat staat in schril contrast met zijn prestaties bij de Engelse nationale ploeg, waarvoor hij in november liefst zeven keer scoorde.

Voor het duel met Liverpool stond Kane in de competitie pas op één doelpunt in 1098 speelminuten (!). Zijn laatste doelpunt in het Tottenham Hotspur Stadium dateerde van liefst zeven maanden geleden. Daarbij moet worden aangetekend dat Kane bij Spurs niet langer de rol van pure centrumspits bekleedt. De aanvalsleider laat zich vaker inzakken dan voorheen, om zo ook een rol bij de opbouw te kunnen spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.