De Ligt moet passen bij Juventus, jonge Belg Peeters hoopt op debuut

Reacties

Matthijs de Ligt is er woensdagavond niet bij tijdens de uitwedstrijd van Juventus bij Cagliari. Ook Paulo Dybala ontbreekt in de wedstrijdselectie, waarin enkele nog onbekende namen zitten.

De Ligt moet passen bij Juventus, jonge Belg Peeters hoopt op debuut
© Pro Shots
Cagliari
Cagliari
2 - 0
Juventus
Juventus

Juventus werd maandag voor de negende keer op rij kampioen en doet in de laatste twee speelronden vooral zijn best om in het ritme te blijven voor de hervatting van de Champions League Γ©n om Cristiano Ronaldo aan de Gouden Schoen te helpen. De aanvaller maakte tot dusver 31 competitiegoals, drie minder dan Ciro Immobile van Lazio en Robert Lewandowski van Bayern MΓΌnchen.

Ronaldo zit in zijn strijd om de prijs voor topscorer van Europa uiteraard gewoon bij de selectie voor het treffen met Cagliari, maar dat geldt zoals gezegd niet voor De Ligt. De verdediger kampt al een tijdje met een pijnlijke schouder en kreeg in de kampioenswedstrijd tegen Sampdoria ook nog eens last van zijn bovenbeen, na een uitstekende tackle. De Ligt liet zich kort voor tijd vervangen.

Ook Dybala viel tegen Sampdoria geblesseerd uit en zal er woensdagavond niet bij zijn. Verder ontbreken spelers als Sami Khedira en Aaron Ramsey. De absentie van deze spelers biedt kansen voor talenten van Juventus, zoals de 21-jarige Belg Daouda Peeters. Hij hoopt tegen Cagliari zijn debuut te mogen maken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.