De Ligt haalt supporters naar De Kuip: 'Dan maar op deze manier'

Reacties

Na de 0-3 overwinning op Feyenoord staat Ajax in de finale om de TOTO KNVB-beker en dat betekent dat er weer Ajax-supporters naar De Kuip komen. Aanvoerder Matthijs de Ligt refereerde eraan na de wedstrijd.

De Ligt haalt supporters naar De Kuip: 'Dan maar op deze manier'

De mandekker maakte de 0-1 tegen Feyenoord en haalde na de wedstrijd drie voor hem belangrijke punten aan in het interview met FOX Sports. 'We hebben de finale bereikt en dat was natuurlijk een doel op zich. Je hebt je enigszins gerevancheerd ten opzichte van Feyenoord en ten derde: de supporters. Er waren natuurlijk geen Ajax-fans vanavond, als het niet op deze manier kan, brengen we de fans van Ajax wel op een andere manier naar De Kuip', doelde De Ligt op de bekerfinale, die op 5 mei wordt afgewerkt in Rotterdam.

De Ligt keek met een glimlach terug op zijn goal in de eerste helft, die hij maakte na een corner die niet gegeven had mogen worden. 'Ik hoorde dat het geen corner was', was De Ligt eerlijk. 'Maar dat maakt me geen bal uit.' De verdediger was met een enorm harde kopbal trefzeker. 'Die ging door het net heen ja, ik heb een hard hoofd', aldus een lachende finalist.

VI's Freek Jansen na Feyenoord - Ajax.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.