De Ligt, Gravenberch en Mazraoui starten allemaal op de bank

Reacties

Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui moeten nog even wachten op hun debuut in de Bundesliga. Het drietal heeft geen basisplaats in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Eintracht Frankfurt, die om 20.30 uur begint in Frankfurt.

De Ligt, Gravenberch en Mazraoui starten allemaal op de bank
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 6
Bayern München
Bayern München

De Ligt, Gravenberch en Mazraoui als maakten zaterdag als invallers allemaal hun officiële debuut in het gewonnen Super Cup-duel met bekerwinnaar RB Leipzig (3-5). Nagelsmann kiest voor exact dezelfde elf namen als in die wedstrijd.

In de voorhoede maakt Sadio Mané zijn opwachting in de Bundesliga. Joshua Zirkzee zit net als De Ligt, Gravenberch en Mazraoui op de bank. Eric Maxim Choupo-Moting is niet fit en behoort niet tot de selectie. 

Tijdens de persconferentie van woensdag zei Nagelsmann nog dat De Ligt een 'ongelooflijk belangrijke speler' is voor Bayern. 'Maar de verdediging heeft het zaterdag ook goed gedaan', hintte hij al naar een ongewijzigde achterste linie.

Bij Eintracht heeft Mario Götze een basisplaats. De van PSV overgekomen middenvelder is niet de enige ex-Eredivisionist bij de thuisploeg, want ook Filip Kostic verschijnt aan de aftrap.

Opstelling Bayern München: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Sabitzer; Müller, Musiala, Gnabry; Mane

Opstelling Eintracht Frankfurt: Trapp; Ndicka, Tuta, Toure; Kostic, Sow, Rode, Knauff; Götze, Lindström; Rafael Borre.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.