Frankfurt vol vertrouwen voor seizoensopener: 'Who the fuck is Mané?'

Reacties

Eintracht Frankfurt opent de Bundesliga vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Bayern München. Bij de winnaar van de Europa League zijn niet onder de indruk van het wapengekletter van de landskampioen.

Frankfurt vol vertrouwen voor seizoensopener: 'Who the fuck is Mané?'
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 6
Bayern München
Bayern München

Frankfurt eindigde vorig seizoen teleurstellend op de elfde plaats, maar het vertrouwen in aanloop naar het nieuwe seizoen is groot. Met onder anderen voormalig PSV'er Mario Götze in de gelederen moet het dit jaar beter in het Waldstadion. De seizoensopener liegt er echter niet om. Bayern, dat zich versterkte met namen als Sadio Mané, Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch, komt op bezoek.

Voorzitter Peter Fischer laat zich niet gek maken door de gasten uit München, die afscheid namen van Robert Lewandowski. 'Who the fuck is Mané?' vroeg de Frankfurt-bestuurder zich bij RTL met een knipoog af. 'We hebben het trouwens ook altijd relatief goed gedaan tegen Lewandowski.' Dat is overigens niet helemaal waar. De nieuwe spits van Barcelona scoorde in achttien wedstrijden tegen Frankfurt vijftien keer, een gemiddelde van een doelpunt per iets meer dan 91 minuten.

Kansen
Fischer verwacht een goede sfeer in het Waldstadion. Bayern München won de laatste tien jaar de Bundesliga, maar Frankfurt is volgens de voorzitter absoluut niet kansloos. 'Natuurlijk maken we een kans. En als we gelijkspelen, ga ik ook niet huilen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.