De knop moet om in Almelo: 'Het was een rollercoaster'

Reacties

Heracles Almelo is bezig om alle stukjes weer bijeen te rapen en er weer een coherent geheel van te maken om niet dieper in het moeras te zakken. 

De knop moet om in Almelo: 'Het was een rollercoaster'
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Bij Heracles is er weinig tijd om de wonden te likken na de dramatische laatste speeldag in de Eredivisie. Woensdag wacht immers de eerste ontmoeting met Excelsior in de halve finale van de nacompetitie voor één plek in de Eredivisie.

Het is aan René Kolmschot om als vervanger van de ontslagen Frank Wormuth de Tukkers klaar te stomen voor het even onverwachte als cruciale sluitstuk van het seizoen. 'Afgelopen week was een rollercoaster. Het verlies tegen Sparta Rotterdam was een enorme deceptie. De knop moet nu om en we moeten er samen op vertrouwen dat het goed komt en we ons handhaven in de Eredivisie', aldus Kolmschot.

De interim-coach is op zijn hoede voor de Kralingers. 'Excelsior Rotterdam heeft niets te verliezen. Ze hebben met Reuven Niemeijer en Thijs Dallinga twee spelers in huis die makkelijk doelpunten kunnen maken.'

Heracles zal juist dat probleem moeten zien te tackelen: doelpunten maken. De Tukkers kwamen in de laatste vijf duels tot drie doelpunten, waarvan de laatste niet meer was dan de eretreffer tegen Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.