De knie van Courtois haalt weer het nieuws: géén tape

Reacties

Thibaut Courtois haalt aan het einde van het seizoen regelmatig het nieuws en dat heeft niets met zijn keeperskwaliteiten te maken. De goalie van Real Madrid en België heeft een roerige periode achter de rug bij de nationale ploeg, waardoor elke post op social media opeens nieuws is.

De knie van Courtois haalt weer het nieuws: géén tape
© Instagram Thibaut Courtois
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zo ook een foto waarin Courtois en zijn aanstaande vrouw op weg zijn naar hun bruiloft in Frankrijk. Het opvallende detail: ditmaal heeft Courtois géén tape om zijn geblesseerde knie.

Courtois verliet deze maand het Belgische kamp na ruzie met bondscoach Domenico Tedesco over de aanvoerdersband. De partner van de keeper plaatste vervolgens een verhaal op social media waarin ze vertelde dat Courtois met toestemming weg was gegaan, omdat hij een knieblessure had. Enkele dagen later is de tape rond de knie verdwenen, zoals breed werd uitgemeten in Belgische media.

© Het Nieuwsblad
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.