De Jong en Memphis op de bank, Koundé niet ingeschreven

Reacties

Xavi heeft de opstelling van Barcelona bekendgemaakt voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Robert Lewandowski en Raphinha beleven in het thuisduel met Rayo Vallecano hun competitiedebuut voor Barcelona, terwijl Frenkie de Jong en Memphis Depay op de bank zitten. De wedstrijd begint zaterdagavond om 21.00 uur.

De Jong en Memphis op de bank, Koundé niet ingeschreven
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 0
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano

Het lijkt de club niet gelukt om Jules Koundé in te schrijven, want de verdediger is buiten de selectie gelaten. Hetzelfde geldt voor Sergiño Dest, al lijkt die beslissing te zijn genomen op sportieve gronden. Op de rechtsbackpositie valt de keuze op Ronald Araújo, waardoor ook Sergi Roberto verrassenderwijs op de bank zit. Gerard Piqué moet eveneens genoegen nemen met een reserverol. Het centrum van de verdediging bestaat uit Andreas Christensen en Eric Garcia.

Zelden was een voorbereiding zo tumultueus als deze zomer voor Barcelona. Het was tot het laatste moment spannend of alle spelers op tijd geregistreerd konden worden voor de wedstrijd tegen Rayo. Zaterdag werd duidelijk dat Christensen, Franck Kessié, Lewandowski, Raphinha, Ousmane Dembélé en Sergi Roberto speelgerechtigd zijn, maar de laatste van het veelbesproken zevental, Koundé, zit niet bij de selectie.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Araujo, Christensen, Garcia, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; Dembelé, Lewandowski, Raphinha.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.