Barcelona voorkomt doemscenario en schrijft aanwinsten in

Reacties

Barcelona heeft vrijdag bevestiging gekregen van La Liga over het inschrijven van nieuwe spelers. Andreas Christensen, Franck Kessié, Robert Lewandowski en Raphinha zijn definitief speelgerechtigd voor de Catalaanse club, die er alles aan deed om alle aanwinsten te kunnen registreren.

Barcelona voorkomt doemscenario en schrijft aanwinsten in
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 0
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano

Met het inschrijven van Kessié en Christensen is een doemscenario voorkomen. De transfervrij overgekomen aanwinsten zouden immers beschikken over een clausule die ze in staat stelt om per direct weer transfervrij te vertrekken, indien ze niet ingeschreven worden voor de competitie.

Naast Kessié en Christensen werden vrijdag ook Lewandowski en Raphinha geregistreerd. Dat geldt ook voor Ousmane Dembélé en Sergi Roberto, die deze zomer hun contract verlengden. Achter de naam van Jules Koundé, die overkwam van Sevilla, staat nog een vraagteken. Volgens Spaanse media moet Barcelona eerst ruimte maken in het salarishuis om de verdediger te kunnen inschrijven.

Barcelona kreeg het bij de andere aanwinsten voor elkaar om ze in te schrijven dankzij extra financiële injecties. De club begint zaterdag aan het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.