De jacht op Vlahovic: 'Juve biedt enorme salarisverhoging aan'

Reacties

Juventus hoopt Dusan Vlahovic snel aan de selectie te kunnen toevoegen. De Oude Dame ziet in de goalgetter van Fiorentina de ideale versterking voor de voorhoede en wil hem verleiden met een topsalaris.

De jacht op Vlahovic: 'Juve biedt enorme salarisverhoging aan'
© Pro Shots

Vlahovic staat te boek als een van de meest begeerde aanvallers in de Europese top. De 21-jarige Serviër heeft een superjaar achter de rug. Hij scoorde in 2021 liefst 33 keer in de Italiaanse competitie en evenaarde daarmee een Serie A-record van Cristiano Ronaldo. De stormachtige ontwikkeling van de Fiorentina-ster sluit ogenschijnlijk perfect aan op de nood in Turijn. Een gebrek aan scorend vermogen is een van de problemen bij Juventus, waar Paulo Dybala dit seizoen de clubtopscorer is met zeven goals.

La Gazzetta dello Sport pakt deze zaterdag groot uit met het nieuws dat Juventus doorpakt in de jacht op Vlahovic. De spits zou al een contractaanbieding zijn voorgespiegeld. Volgens de bronnen kan hij bij Juventus liefst zeven miljoen euro per seizoen gaan verdienen, exclusief bonussen. Dat terwijl Vlahovic momenteel een salaris van 800 duizend euro per seizoen heeft.

Vlahovic heeft in Florence nog een contract tot medio 2023 en wordt ook begeerd door Premier League-grootmachten. Hij staat voor een belangrijke keuze en Juventus wil snel handelen. Fiorentina-directeur Joe Barone bevestigde vrijdag dat de speler een aanbieding had gekregen van een Engelse club en die had afgewezen. Volgens Italiaanse media was het bod waarschijnlijk van Arsenal. Juventus zou al een bod van 35 miljoen euro plus Dejan Kulusevski hebben neergelegd bij Fiorentina. De grootmacht wil Vlahovic graag in deze transferperiode nog inlijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.