Juventus gaat over tot actie in jacht op Serie A-sensatie Vlahovic

Reacties

Juventus is nu al een tijdje op zoek naar een nieuwe topspits en lijkt, na weken vol geruchten, nu eindelijk tot actie over te gaan. Dusan Vlahovic is de man die de nieuwe doelpuntenmaker van Juve moet worden: Fiorentina heeft volgens Italiaanse media inmiddels een eerste bod ontvangen.

Juventus gaat over tot actie in jacht op Serie A-sensatie Vlahovic
© Pro Shots

De 21-jarige Vlahovic is een ware doelpuntensensatie in de Serie A en was dit seizoen al goed voor zeventien competitietreffers namens Fiorentina. Hij wordt al geruime tijd in verband gebracht met Juventus, maar de Serviër leek te duur te zijn. Fiorentina heeft de vraagprijs voor zijn groeibriljant immers vastgesteld op zo'n zeventig miljoen euro en dat bedrag heeft Juventus niet liggen.

Verschillende Italiaanse media hebben begrepen dat Juventus nu toch probeert om Vlahovic binnen te halen. La Gazzetta dello Sport en Tuttosport pakken vrijdag op de voorpagina's uit met het nieuws dat De Oude Dame een bod van 35 miljoen plus Dejan Kulusevski heeft uitgebracht. De 21-jarige Kulusevski speelt dit seizoen heel wat wedstrijden bij Juventus, maar is geen vaste basisspeler.

Vlahovic heeft bij Fiorentina nog een contract tot medio 2023 en is niet van plan om bij te tekenen. Zijn werkgever is daarom bereid om mee te werken aan een transfer. Fiorentina zou Vlahovic het liefst aan een club uit het buitenland verkopen, maar vreest voor een Federico Chiesa-scenario. Chiesa wees verschillende aanbiedingen van buitenlandse clubs af, omdat hij alleen naar Juventus wilde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.