De eerste goal van Kadioglu in ruim een jaar tijd mag er zijn

Reacties

Ferdi Kadioglu heeft zaterdag op fraaie wijze zijn eerste doelpunt van dit seizoen gemaakt. De voormalig NEC'er zorgde met een schot van afstand voor de 0-2 van Fenerbahçe tegen Kayserispor.

De eerste goal van Kadioglu in ruim een jaar tijd mag er zijn
© Ziggo Sport
Kayserispor
Kayserispor
1 - 2
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Kadioglu is alweer bezig aan zijn vijfde seizoen bij Fenerbahçe, waar hij dit voetbaljaar voornamelijk als rechtsback speelt. Ook tegen Kayserispor stond de inmiddels 23-jarige Arnhemmer op die positie opgesteld. Hij kwam in de tweede helft naar voren bij een hoekschop en kreeg de bal een meter of 25 voor het vijandelijke doel voor zijn voeten. Kadioglu besloot om zijn geluk te beproeven.

En met succes. Kayserispor-doelman Bilal Bayazit (die net als Kadioglu werd geboren in Nederland) had misschien meer kunnen doen, maar de bal vloog mooi in de bovenhoek.

Voor Kadioglu betekende het zijn elfde doelpunt in het shirt van Fenerbahçe, zoals gezegd zijn eerste van het seizoen. Hij speelt tegen Kayserispor zijn 32ste wedstrijd van dit voetbaljaar. Het laatste doelpunt dat Kadioglu maakte was op 17 februari 2022, in de Conference League tegen Slavia Praag. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.