De breedste glimlach na een nederlaag: held op de foto met Ten Hag

Reacties

92 minuten lang strijden voor een zeer knap resultaat op Old Trafford, om in de 93ste minuut het deksel op de neus te krijgen. Door de nederlaag is overwintering in de Europa League ook nog eens uit beeld verdwenen en lijkt een Europees afscheid nabij voor Omonia Nicosia. Alle ingrediënten om met een zuur gezicht voor de camera's te verschijnen, maar voor Manchester United-fan Francis Uzoho was dat geen moment het geval.

De breedste glimlach na een nederlaag: held op de foto met Ten Hag
© BT Sport
Manchester United
Manchester United
1 - 0
Omonia Nicosia
Omonia Nicosia

De Omonia-doelman werd ondanks een late goal van Scott McTominay uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Hij zag liefst 34 pogingen richting zijn doel komen en verrichtte twaalf reddingen voordat het doek alsnog viel in de extra tijd. Uzoho genoot na afloop van de wedstrijd. 'Nee, ik ben niet teleurgesteld, want we hebben geweldig gespeeld', verklaarde de Nigeriaan na afloop bij BT Sport.

'Natuurlijk had ik hier liever met een punt gestaan, maar toch ben ik blij', ging Uzoho verder. 'We hebben namelijk in zo'n prachtig stadion, tegen zulke geweldige spelers, gespeeld. Er is een droom uitgekomen voor me. Al tijdens de loting zag ik mezelf spelen op Old Trafford, ik denk dat dit mijn beste prestatie ooit was. Maar ik ben ook trots op mijn teamgenoten, want dit was niet het werk van één persoon. We hebben alles gegeven.'

Uzoho greep zijn kans na de wedstrijd, door onder andere op de foto te gaan met Man Utd-manager Erik ten Hag. En ook tijdens dat moment verdween de glimlach niet van het gezicht van de Man Utd-fan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.