De Boer had het niet in de hand, Schweini moet tennissen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Boer had het niet in de hand, Schweini moet tennissen

Nordin Amrabat is bezig aan een sterk seizoen bij Watford. De voormalig speler van onder meer VVV-Venlo en PSV begon het seizoen nog als vervanger van Daryl Janmaat op de rechtsbackpositie, maar werd door manager Walter Mazzarri na de terugkeer van de Nederlander een linie naar voren geschoven. Zijn uitstekende spel aan de rechterflank heeft hem bij Sky Sports een nominatie voor de titel Speler van de Maand opgeleverd. Amrabat is er trots op.

#skysports #playerofthemonth #November #nominated 😉

Een foto die is geplaatst door Nordin Amrabat (@n_amrabat_official) op

'Frank de Boer was te defensief. Ik heb zijn trainingssessies bekeken en hij had de ploeg niet in de hand'
• Internazionale-icoon Beppe Bergomi is blij om zijn oude club weer eens te zien winnen. De Nerazurri versloegen Fiorentina zondag met 4-2. Volgens Bergomi is dat te danken aan het vertrek van De Boer. (Radio 24)

'Dit is het beste team dat we de afgelopen drie jaar gehad hebben, de coach is echter nog steeds dezelfde idioot als altijd'
Luis Enrique wil de schuld van de matige vorm van Barcelona niet bij zijn ploeg leggen en zet in plaats daarvan vraagtekens bij zijn eigen mentale gezondheid.

Tottenham Hotspur pakt aanstaande zaterdag voorafgaand aan het duel met Swansea City groots uit met een heus winterfestival. De spelers mochten de promotie daarvoor verzorgen en kunnen duidelijk niet wachten...

Ryan Giggs viert dinsdag zijn 43ste verjaardag. Patrice Evra, jarenlang ploeggenoot van Giggsy bij Manchester United, feliciteert de Welshman op typerende wijze.

'Voetbal in Italië is een hypocriete sector. Het is moeilijk om mensen te vinden die je kunt vertrouwen en er wordt al snel een label op je geplakt. Ga niet voetballen in dat land'
Urby Emanuelson maakte in 2011 de overstap van Ajax naar AC Milan, maar kwam nooit helemaal tot wasdom in Italië. Dat lukte de inmiddels dertigjarige Amsterdammer ook niet in huurperiodes bij AS Roma, Atalanta Bergamo en Hellas Verona. (Extra Time)

'Ik zou elke maand een potje gaan golfen en gaan tennissen met Ana Ivanovic. Dat zou mooi zijn. De club zou op die manier gestraft moeten worden'
Uli Hoeness heeft een advies voor Bastian Schweinsteiger. De 32-jarige Duitser is op een zijspoor beland bij Manchester United en de Bayern München-president vindt dat de club niet goed omgaat met de middenvelder. Hoeness stelt voor dat Schweini zich lekker laat doorbetalen en ondertussen gaat bezighouden met andere hobby's.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.