De Boer begrijpt 'nee' van Slot en wijst naar Ten Hag: 'Dat geeft een boost'

Reacties

Frank de Boer begrijpt dat Arne Slot niet is ingegaan op de interesse van Leeds United. De trainer van Feyenoord stond in de belangstelling van de nummer zestien van de Premier League, maar besloot de Rotterdammers trouw te blijven.

De Boer begrijpt 'nee' van Slot en wijst naar Ten Hag: 'Dat geeft een boost'
© Screenshot Viaplay

'Ik denk het wel', antwoordde De Boer bij Viaplay op de vraag of het besluit van Slot logisch is. 'Het kwam natuurlijk niet zo lekker over dat hij van AZ naar Feyenoord is gegaan. En dan nu weer, zo snel al... Het is natuurlijk een geweldige uitdaging voor hem, dat betekent dat hij er heel goed op staat. Maar ik kan me voorstellen dat hij bij Feyenoord nog niet klaar is. Misschien ligt er nog wat moois in het verschiet. Ik zou het ook niet gedaan hebben, maar het is wel verleidelijk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tafelgenoot John van 't Schip gaf aan zich voor te kunnen stellen dat Slot over de landsgrens onderwerp van gesprek is. 'Hij bewijst het elke keer weer. Ze spelen gewoon goed voetbal en hij weet er toch een goed geheel van te maken. Als je ziet wat hij nu met Feyenoord doet... Er is niet veel geld, maar ze doen gerichte aankopen. Natuurlijk doen ze dat samen, met de mensen eromheen, maar hij laat ze ook op een manier aanspelen die aanspreekt. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij.'

De Boer, die in het seizoen 2017/18 na slechts 77 dagen zijn ontslag kreeg bij Crystal Palace, ziet dat de Nederlandse trainers er goed opstaan in Engeland. 'Ook omdat Ten Hag het goed heeft gedaan bij Ajax en het vrij goed doet bij Manchester United. Dat geeft Nederlandse trainers ook weer een boost, denk ik.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.