Feyenoord waarschuwt Leeds United: Arne Slot is niet te koop

Reacties

Leeds United heeft zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord voor Arne Slot en als het aan Dennis te Kloese ligt, gebeurt dat ook niet.

Feyenoord waarschuwt Leeds United: Arne Slot is niet te koop
© Pro Shots

De algemeen directeur van de Rotterdammers laat weten dat Feyenoord niet openstaat voor een tussentijds vertrek van zijn succescoach. Beter gesteld: de club zal hem niet laten gaan. ‘Ik heb niets van Leeds gehoord’, zegt Te Kloese, ‘niet officieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier.’

Te Kloese wil met Slot het seizoen afmaken en gaat ervan uit dat de trainer ook volgend seizoen nog bij Feyenoord in de dug-out zit. Hij verlengde vorig jaar zijn contract tot 2025. Na de competitie is het plan dat beide partijen om tafel gaan zitten voor een evaluatie. De verwachting is dat Feyenoord dan zal proberen het contract van Slot opnieuw open te breken, te verbeteren én te verlengen.

Nadat hij zich met Feyenoord vorig seizoen plaatste voor de finale van de Conference League en Europa League-voetbal veiligstelde, is Slot momenteel koploper in de Eredivisie met de Rotterdammers, terwijl de ploeg ook nog actief is in de Europa League en KNVB beker. Bovendien maken veel spelers een sterke individuele ontwikkeling door onder leiding van de huidige technische staf.

Slot staat bij Leeds United op de lijst de ontslagen Jesse Marsch op te volgen, zo meldde VI eerder al. De Engelsen zoeken een trainer met aanvallend DNA. Nadat eerder Andoni Iraola van Rayo Vallecano bedankte voor de job, richt de aandacht van Leeds zich nu op Slot. Mochten de Engelsen zich de komende uren inderdaad formeel melden in De Kuip, zullen ze dus te horen krijgen dat de trainer van Feyenoord niet te koop is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.