Darwin Nuñez straalt ook op Anfield en onderstreept daarmee voorspelling Klopp

Reacties

Darwin Nuñez gaat volgens Jürgen Klopp een mooie toekomst tegemoet. Op Anfield onderstreepte de 22-jarige Uruguayaan woensdag waarom de interesse in hem groeit.

Darwin Nuñez straalt ook op Anfield en onderstreept daarmee voorspelling Klopp
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 3
Benfica
Benfica

'We kunnen met opgeheven hoofd vertrekken', zei Darwin na de uitschakeling in de Champions League. Liverpool was een maatje te groot gebleken voor de bedwinger van Ajax in de achtste finale. 'Het is moeilijk om hier te spelen. Niet iedereen doet wat wij hebben gedaan', prees de spits Benfica voor het gelijkspel op Anfield.

De Portugese ploeg, die na de thuisnederlaag de kansen op een Europese vervolg al had zien slinken, liet woensdag zich van zijn beste kant zien. Dat gold niet in de laatste plaats voor Darwin. De spits liet op Anfield wel zien waartoe hij in staat is. Met één doelpunt en twee afgekeurde treffers maakte hij zijn dreiging meer dan duidelijk.

'Dit seizoen is ongelooflijk, maar de eer komt ook mijn teamgenoten toe. Ik zal blijven werken om me te verbeteren en meer doelpunten te maken', zei de Uruguayaan, die zich met zijn spel én doelpunten in de schijnwerpers heeft gezet. Liverpool-manager Klopp had voor de return op Anfield al hoog opgegeven over de Uruguayaan. 'Hij is echt heel goed. Als hij gezond blijft, heeft hij een grote carrière voor zich.'

Een volgende stap richting de top lijkt er mogelijk deze zomer al te komen. Manchester United en Arsenal worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Volgens The Athletic heeft Paris Saint-Germain Darwin bovenaan het lijstje gezet van mogelijke vervangers van Kylian Mbappé. De Parijse grootmacht zet nog in op het overtuigen van de Franse aanvaller, die echter ogenschijnlijk nog steeds richting de uitgang loopt.

Darwin wil zich niet laten afleiden door de geruchten. 'Wat de manager van Liverpool zei, zie ik als een compliment. Maar ik ben tot het einde van het seizoen met mijn gedachten bij Benfica.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.