Dansende Richards pijnigt Liverpool-icoon na City-comeback: 'Vernederend'

Reacties
Dansende Richards pijnigt Liverpool-icoon na City-comeback: 'Vernederend'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Micah Richards kon zondagavond zijn geluk niet op. De voormalige verdediger van Manchester City vierde de Premier League-titel van zijn ex-werkgever zeer uitbundig. Als analist voor Sky Sports deed hij dat op geheel eigen wijze.

Dansend stond Richards na afloop voor de camera's. Met een lach van oor tot oor deed hij zijn analyse, terwijl hij diverse werknemers van City innig knuffelde. Collega's Jamie Redknapp en Roy Keane werden wat ongemakkelijk van de jolige Richards.

'Vernederend', gaf Redknapp aan. De ex-speler van Liverpool had liever gezien dat de Premier League-trofee op Anfield was uitgedeeld. Terwijl Richards tevreden door bleef dansen voegde Redknapp er vluchtig wat aan toe. 'Als hij niet zo groot was, zou ik hem knock-out slaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.