Dankwoord Poldervaart: 'Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen'

Reacties

Het is voor De Graafschap onduidelijk of, en zoja wanneer, Adrie Poldervaart zou kunnen terugkeren bij de club. Na een week vol onderzoeken voor de trainer valt er nog niets te zeggen over de revalidatieperiode.

Dankwoord Poldervaart: 'Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen'

Poldervaart ligt sinds 6 februari in het ziekenhuis, waar het Syndroom van Guillain-Barré werd geconstateerd. De coach lijdt bovendien aan een zeldzame variant binnen de spierziekte. In zijn afwezigheid worden alle technische en tactische keuzes genomen door de overige stafleden, met Richard Roelofsen als eindverantwoordelijke.

'Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik heb mogen ontvangen', zegt Poldervaart in een bericht op de clubsite. 'Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen. Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed. Daarnaast heb ik bezoek gekregen van allerlei mensen die de moeite hebben genomen om mij op te zoeken. Enorme dank voor alle steun die ik heb mogen ontvangen.'

De Graafschap speelt zondagmiddag tegen Roda JC Kerkrade. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.