Danjuma vol vertrouwen over nieuwe Oranje-oproep

Reacties

Arnaut Danjuma speelde als speler van Club Brugge twee interlands voor het Nederlands elftal, maar kreeg te maken met blessureleed, degradeerde met AFC Bournemouth en raakte uit beeld. Een snelle terugkeer in Oranje heeft de aanvaller desondanks niet uit zijn hoofd gezet.

Danjuma vol vertrouwen over nieuwe Oranje-oproep
© Pro Shots

Danjuma bleef Bournemouth ondanks de degradatie uit de Premier League trouw en speelt nu op het tweede niveau van Engeland, in het Championship. Dat ziet hij niet als een probleem voor zijn ambitie om terug te keren bij het Nederlands elftal. 'Tim Krul is opgeroepen en die speelt bij Norwich City. Wij hebben gewonnen van Norwich en kijk maar wie er toen gescoord heeft', reageert Danjuma lachend in een interview met VI PRO.

Hij is vol vertrouwen over de toekomst. 'Ik speel op een goed niveau om opgeroepen te worden, daar ben ik van overtuigd', klinkt het. 'Als ik doorga met waar ik mee bezig ben, dan ga ik eindigen waar ik wil. Dat is zo hoog mogelijk, in de top.'

Danjuma (23) deed tot dusver in twee interlands mee. Hij debuteerde in de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland, in oktober 2018, en scoorde een paar dagen later in de oefenwedstrijd tegen België.

Lees hieronder het hele interview met Arnaut Danjuma:

Bekijk hier al onze video's
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.