Danjuma hoefde niet razendsnel het vliegtuig in na oproep: 'Was al in Nederland'

Reacties

Arnaut Danjuma is vereerd met zijn oproep voor het Nederlands elftal. De flankspeler verving de geblesseerd geraakte Cody Gakpo en was al in de buurt toen hij het verlossende telefoontje kreeg.

Danjuma hoefde niet razendsnel het vliegtuig in na oproep: 'Was al in Nederland'
© Pro Shots

'Ik dacht dat ik een paar dagen vrij had, maar ik kreeg een mooi belletje dat ik me alsnog mocht melden', kijkt Danjuma op het kanaal van OnsOranje terug op het moment. Alsof hij een voorgevoel had, was Danjuma al in de buurt. 'Ik was al in Nederland, ik kwam hier om mijn vader te bezoeken. Het is voor mij een heel grote eer om opgeroepen te worden voor het Nederlands elftal.'

Danjuma zat drie jaar geleden voor het laatst bij Oranje en dus moet hij weer even wennen. 'Voor mij is het weer een beetje integreren, de groep weer een beetje leren kennen. Er zijn wat nieuwe gezichten en ik denk dat ik voor sommige jongens ook een nieuw gezicht ben. De bondscoach moet ik natuurlijk ook leren kennen. Gelukkig heb ik mee kunnen trainen met de groep. Ik hoop mezelf van mijn beste kant te laten zien, op naar maandag', doelt de aanvaller van Villarreal op de wedstrijd tegen Gibraltar.

Nederland
Nederland
6 - 0
Gibraltar
Gibraltar
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.