Danilo ziet Braziliaanse droom uitkomen na superstart voor Twente

Reacties

De Olympische ploeg van Brazilië krijgt meer en meer een Eredivisie-tintje. Ook Danilo is na zijn uitstekende start voor FC Twente, waarvoor hij acht keer scoorde in acht competitieduels, bij de selectie gehaald.

Danilo ziet Braziliaanse droom uitkomen na superstart voor Twente
© Pro Shots

De van Ajax gehuurde aanvaller treft daarmee een oude bekende uit Amsterdam: David Neres. Onlangs werd ook PSV-middenvelder Mauro Júnior bij de groep gehaald door bondscoach André Jardine. Dat gold ook voor Antony, maar Ajax hield de aanvaller in Amsterdam. Omdat er nog een paar andere afmeldingen waren, is Danilo nu een van de spelers die zich melden bij Brazilië Onder-23. Dat speelt de komende dagen in Egypte tegen Zuid-Korea en het thuisland.

Hoewel het niet om de A-selectie gaat, zal Danilo verguld zijn. De 21-jarige spits vertelde vorige week tegen VI dat uitkomen voor zijn land zijn grootste droom is. 'Spelen voor de Seleçao, dat is met geen woord te beschrijven. Dat zal overigens niet makkelijk worden, want ze hebben natuurlijk ontzettend veel goede spelers, maar ik hoop vurig dat ik ooit word opgeroepen. Mijn grote vriend David Neres heeft het al meegemaakt en hij zei dat het heel speciaal was.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.