Ajax houdt Antony in Amsterdam: aanvaller niet fit genoeg voor Brazilië Onder-23

Reacties

Antony blijft de komende interlandperiode in Amsterdam. De vleugelaanvaller van Ajax was opgeroepen voor de Olympische ploeg van Brazilië, maar spierklachten gooien roet in het eten.

Ajax houdt Antony in Amsterdam: aanvaller niet fit genoeg voor Brazilië Onder-23
© Pro Shots

Net als ploeggenoot David Neres (en later PSV'er Mauro Júnior) was Antony opgeroepen voor Brazilië Onder-23, dat toewerkt naar de Olympische Spelen die in de zomer van 2021 worden gehouden in Tokio. In dat kader speelt de talentenploeg van De Goddelijke Kanaries tijdens de komende interlandperiode oefenwedstrijden tegen de Olympische ploegen van Saoedi-Arabië en Egypte.

De aanvaller van Ajax mocht hopen op speelminuten die twee wedstrijden. Zondag moest Antony zich tijdens de 0-3 zege bij FC Utrecht echter in de rust laten wisselen, nadat hij kort voor de pauze naar zijn hamstring greep. Ajax laat nu weten dat het gaat om 'spierklachten aan zijn linkerbovenbeen', en dat de twintigjarige aanvaller zich om die reden heeft afgemeld bij Brazilië Onder-23. De club doet overigens nog geen uitspraken over hoe lang Antony niet inzetbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.