Cynische Pogba rekent af met kritiek na wintersportvakantie

Reacties
Cynische Pogba rekent af met kritiek na wintersportvakantie
© Paul Pogba
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Paul Pogba heeft in Italië voor een hoop commotie gezorgd. De Fransman, die afgelopen zomer verhuisde naar Juventus, kampt al maanden met een blessure. Beelden waarop bleek dat hij op wintersport zou zijn, vielen daarom niet in goede aarde bij de fans van de Serie A-topclub.

Nog geen minuut speelde Pogba voor de Oude Dame sinds zijn rentree. Afgelopen zomer verruilde hij transfervrij Manchester United voor de Italianen, maar een knieblessure hield hem op. Na de mislukte seizoensstart van de club uit Turijn is hij nu het mikpunt van kritiek.

Pogba maalde er zelf niet om. Beschuldigingen dat hij niet genoeg rust zou nemen in zijn revalidatie en dat hij op de skipistes risico's liep om zijn blessure te verergeren, nam de Franse wereldkampioen van 2018 met een korreltje zout. Sterker, Pogba had een boodschap voor de aanvallen uit de tifosi van Juventus.

Op Instagram reageerde Pogba met een humoristische video waarop hij korte metten maakte met alle kritiek. 'Ik, aan het skiën', schreef hij cynisch onder de beelden waarop te zien was hoe hij met snowboots op de piste stond.

Overigens is Pogba niet de eerste voetballer op wintersport. De Fransman bond de latten niet onder, maar Bayern München-doelman Manuel Neuer deed dat wel. Onverhoopt brak de Duitser zijn been en mist daardoor de rest van het seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees op VI PRO over de aanvankelijke plannen van Juventus met Pogba:

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.