Curaçao doet zichzelf tekort tegen El Salvador

Reacties

Curaçao heeft verzuimd de eerste oefenwedstrijd in een tweeluik met El Salvador te winnen. Na een goede wedstrijd liep het Caraïbische eiland vlak voor tijd tegen de gelijkmaker op waardoor het oefenduel in 1-1 eindigde.

Curaçao doet zichzelf tekort tegen El Salvador
Curaçao
Curaçao
1 - 1
El Salvador
El Salvador

Curaçao begon voortvarend en trok de goede lijn onder interim-bondscoach Dean Gorré door. Na drie minuten maakte Juninho Bacuna na een sterke individuele actie de openingstreffer. Curaçao had het betere van het spel en kreeg veel kansen tegen de hoger geklasseerde gasten (77ste plek, Curaçao staat op de 89ste plek) op de FIFA-ranking. Lange tijd leken de Antillianen dan ook op winst af te stevenen, maar drie minuten voor tijd zorgde Flores Sanchez namens El Salvador voor de gelijkmaker.

Curaçao trad aan met veel spelers die op de Nederlandse velden actief zijn. Zo stonden Juriën Gaari, Kevin Felida, Godfried Roemeratoe (RKC), Nathan Markelo (Fortuna Sittard), Roshon van Eijma (Top Oss), Trevor Doornbusch (Dordrecht) en Justin Ogenia (FC Eindhoven) in de basiself van Dean Gorré. Komende maandag vindt de tweede oefenwedstrijd tegen El Salvador plaats.

Curaçao
Curaçao
1 - 1
El Salvador
El Salvador
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Curaçao
Meer over Curaçao
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.