'Cristiano Ronaldo wil sowieso door bij Portugese nationale ploeg'

Reacties

Cristiano Ronaldo lijkt nog niet van plan te zijn om een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten. Volgens de krant Correio da Manhã denkt de 37-jarige aanvaller dat hij nog altijd van waarde kan zijn voor de nationale ploeg en wil sowieso hij doorgaan: wie ook de bondscoach zal worden.

'Cristiano Ronaldo wil sowieso door bij Portugese nationale ploeg'
© Pro Shots

Ronaldo speelde tot dusver 196 interlands voor Portugal, waarin hij liefst 118 keer scoorde. Hij is al jaren dé grote ster van zijn land, maar verloor op het afgelopen WK zijn basisplaats. Ronaldo reageerde gefrustreerd op een wissel en moest vervolgens op de bank beginnen tegen Zwitserland en Marokko. In beide knock-outduels kwam hij wel als invaller binnen de lijnen.

De bondscoach die besloot om Ronaldo te passeren, Fernando Santos, lijkt na het voor Portugal mislukte WK te gaan vertrekken. Ronaldo wil de beslissing over zijn eigen interlandloopbaan niet laten afhangen van wie er nu voor de groep komt te staan, beweert Correio da Manhã. De routinier heeft voor zichzelf al besloten dat hij er nog geen punt achter wil zetten.

Ronaldo heeft momenteel geen club, nadat zijn contract bij Manchester United in onderling overleg werd ontbonden. Een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië of Qatar lijkt te lonken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.