Cristiano Ronaldo onthult plannen voor na zijn spelerscarrière

Reacties

Cristiano Ronaldo denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De Portugees wordt in februari 35, maar denkt dat hij nog wel even door kan.

Cristiano Ronaldo onthult plannen voor na zijn spelerscarrière
© Pro Shots

'Ik heb nog nooit in mijn leven een slecht seizoen gehad', zegt Ronaldo op de Dubai Sports Conference. Daar werd de aanvaller van Juventus ook gevraagd wanneer hij van plan is te stoppen. 'Op het moment dat mijn lichaam niet meer op de goede manier antwoordt in het veld, zal het voor mij tijd zijn om te stoppen', reageert hij.

Ronaldo ligt nog tot medio 2022 vast bij Juventus, wanneer zijn contract afloopt is hij 37. 'Vroeger was de ideale leeftijd om te stoppen 30 of 32 jaar. Nu zie je spelers doorgaan tot hun veertigste', vertelt Ronaldo. Vervolgens werd hij gevraagd wat zijn plannen zijn voor na zijn spelerscarrière.

'Als ik stop, zou ik graag mijn studies willen hervatten. Ik houd me veel bezig met studeren en leren, want de studies die ik gedaan heb geven me helaas geen antwoorden op de vragen in mijn hoofd. Iets anders wat me fascineert is acteren, ik zou graag in een film willen spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.