'Cristiano Ronaldo mogelijk dit jaar niet meer in actie'

Het bezoek van Cristiano Ronaldo aan het AMC heeft teleurstellend nieuws opgeleverd. Real Madrid moet de aanvaller volgens Marca zeker nog een maand missen, maar wellicht nog langer. Cristiano Ronaldo was in Amsterdam om zich te laten onderzoeken aan zijn rechterenkel.

'Cristiano Ronaldo mogelijk dit jaar niet meer in actie'

Cristiano Ronaldo bracht woensdag een bezoek aan specialist Niek van Dijk, aan wie hij goede herinneringen heeft. Anderhalf jaar geleden liet de Portugees, destijds spelend voor Manchester United, zich al door hem behandelen. Van Dijk liet de Portugees weten dat hij zeker nog een maand aan de kant staat.

Het is zelfs nog mogelijk dat Cristiano Ronaldo niet ontkomt aan een operatie, waardoor hij mogelijk tot februari 2010 aan de kant staat. De specialist van het AMC zag geen vorderingen in het herstel van de aanvaller, die afgelopen zomer voor 94 miljoen euro werd overgenomen van Manchester United.

Wel is duidelijk dat bondscoach Carlos Queiroz niet over Cristiano Ronaldo kan beschikken tijdens de play offs voor een WK-ticket volgende week tegen Bosnië-Herzegovina. Op 14 en 18 november speelt Portugal twee keer tegen Bosnië-Herzegovina voor deelname aan het WK van 2010 in Zuid-Afrika.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen