Pellegrini fluit gretige Cristiano Ronaldo terug

Cristiano Ronaldo werkt snoeihard aan zijn herstel van een blessure aan zijn rechterenkel. De vedette van Real Madrid acht zichzelf weer in staat om te spelen, maar zijn coach Manuel Pellegrini denkt daar anders over.

Pellegrini fluit gretige Cristiano Ronaldo terug

De Portugees liep de blessure op tijdens het duel met Olympique Marseille (3-0 winst) in de Champions League op 30 september. Op 10 oktober verergerde de kwetsuur omdat Ronaldo besloot mee te spelen in de interland van Portugal tegen Hongarije (3-0 zege). Na 27 minuten moest de Wereldvoetballer van het Jaar naar de kant en er werd vier weken uitgetrokken voor de revalidatie.

'Mijn enkel doet geen pijn meer en ik kan weer spelen', tekende Marca op uit de mond van de aanvaller van De Koninklijke. De Portugees was zelfs van mening dat hij woensdag al had kunnen spelen tegen AC Milan (3-2 verlies) in de Champions League.

Coach Pellegrini neemt echter wat meer voorzichtigheid in acht en op advies van de medische staf van Real liet hij Ronaldo buiten de ploeg voor de wedstrijd tegen de Italianen. De Chileense coach heeft ook al aangegeven dat zijn sterspeler niet van de partij is als zijn team zaterdag tegen Sporting Gijon speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen