Crespo trekt maatpak aan voor oude liefde Parma

Reacties

Hernán Crespo heeft wederom zijn liefde voor Parma betuigd. Hij wordt vicepresident bij de club die afgelopen seizoen promoveerde naar de Serie B. De legendarische Argentijnse spits maakte naam in Europa als speler van Parma en sloot zijn spelerscarrière er ook af.

Crespo trekt maatpak aan voor oude liefde Parma

Crespo was eerder al jeugdtrainer in dienst van Parma, dat in 2015 failliet werd verklaard en daardoor een doorstart moest maken op het vierde niveau van Italië. In het eerste jaar als amateurclub werd Parma met overmacht kampioen, na de promotie bleef de voormalig topploeg goed presteren en wist het opnieuw promotie af te dwingen.

Via social media laat de inmiddels 42-jarige Crespo weten dat hij blij is met zijn nieuwe avontuur. 'Met passie, liefde en nederigheid gaan we door met het schrijven van geschiedenis.' De kersverse directeur won als speler van Parma de UEFA Cup, terwijl hij in dienst van Lazio, Chelsea, AC Milan en Internazionale ook de nodige prijzen pakte.

Na de promotie naar de Serie B werd Parma overgenomen door een Chinees bedrijf. Grootaandeelhouder Jiang Lizhang sprak toen al de wens uit om Crespo terug te halen naar de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.