Courtois mikt op Champions League-finale met Chelsea

Reacties

Thibaut Courtois vindt dat Chelsea de finale van de FA Cup of de Champions League moet halen. 'Dat is de enige manier om ons seizoen nog te redden', aldus de Belgische keeper.

Courtois mikt op Champions League-finale met Chelsea

De Londenaren stonden vorig jaar na 25 speelronden nog bovenaan met zeven punten voorsprong op nummer twee Manchester City. Nu zijn ze te vinden op de dertiende plaats met 23 punten achterstand op koploper Leicester City. Volgens Courtois moet Chelsea zijn pijlen richten op de andere twee competities waarin de club nog actief is.

Chelsea treft in de Champions League en de FA Cup respectievelijk Paris Saint-Germain en Manchester City. 'Dat zijn twee geweldige teams, maar we moeten die wedstrijden winnen, want de enige manier om ons seizoen te redden is om in één van die finales te komen. Of in allebei', aldus Courtois op de Chelsea-website.

The Blues zijn onder Guus Hiddink na tien wedstrijden nog ongeslagen. 'Het is goed dat we ons terugvechten, maar we spelen te veel gelijk om te stijgen op de ranglijst', weet de doelman van de Londenaren. Courtois is wel tevreden over de defensieve zekerheid onder de Nederlandse manager: 'Het vertrouwen is goed, in de laatste vier wedstrijden hebben we nauwelijks goals tegen gekregen.'

Op 16 februari speelt Chelsea in Parijs het eerste Champions League-duel met Paris Saint-Germain, vijf dagen later staat de FA Cup-clash met Manchester City op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.